Drumul bisericilor fortificate
Spa in Transilvania
Pe urmele lui Dracula
Transilvania culturala
Excursii la castel
Vezi toate tururile

EXCURSII IN TRANSILVANIA!

Excursii de o zi în cele mai frumoase cetati, case autentice si locuri pitoresti!

REZERVA ACUM!

+40.745.51.30.92
+40.749.68.07.70

contact@
turistintransilvania.comExcursii la Muzeul Gătitului din Saschiz

Localitati vizitate
Biertan, Saschiz, Sighisoara
Servicii incluse
transport, intrari, degustari

Descoperă Muzeul Gătitului din Saschiz, capitala de odinioară a sașilor din Transilvania. Plecăm dimineață spre Biertan unde descoperim una dintre cele mai frumoase și spectaculoase biserici fortificate din Transilvania. După ce vizităm Biertan-ul ne îndreptăm spre Saschiz, unde ne vom întâlni cu bucătăria tradițională săsească.

Aici vom vedea întâi cum erau obținute într-o fermă din anii 1800 produsele necesare folosite în bucătăria săsească, de la obţinerea grânelor, a legumelor, creşterea animalelor şi prelucrarea laptelui. Apoi vom pătrunde în tainele bucătăriei săseşti şi vom vedea interiorul unei bucătării săseşti echipată pentru pregătirea hranei şi servirea acesteia întocmai ca acum 100 de ani .  Vom fi răsplătiţi pentru truda noastră cu o gustare săsească pregătită din produse ecologice , relaxându-ne în mijlocul naturii în Şopronul lui Rether.

Vizita noastră la Saschiz se va termina cu vizitarea bisericii evanghelice, monument din patrimoniul UNESCU, care a fost construită în anul 1493, pe locul unei foste bazilici romane și care impresionează prin frumusețea arhitecturală îmbinată cu elementele de fortificare.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Nr. persoane (obligatoriu)

Incepand cu data de

Pana in data de

Subiectul

Mesaj

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Știri din Transilvania