Drumul bisericilor fortificate
biserica-valea-viilor
Cetatea-Biertan
cetatea-Medias
img_3698
Mosna_Fortified_Church_-_side_view
Nemsa_Biserica_evanghelica
Spa in Transilvania
3924315
cazareh2
Piscina interioara - Centru SPA - Hotel Belvedere Sovata
Pe urmele lui Dracula
 • DSC01930
  962497267_56fe35fd51
 • Bran
  castelul_bran
 • Dracula_for_Sale_-_Sighisoara_-_Romania
  iphone_photo_525_1
 • sighisoara-dracula
  Romanian Town Celebrates Dracula History
Transilvania culturala
Sibiu_capitala_culturala_europeana_in_2007_008
Sibiu_capitala_culturala_europeana_in_2007_009
SIBIU
sibiu
Excursii la castel
0946a2c4e386f81b2dfd63ea392173c4
castel-Bethlen
Vezi toate tururile

EXCURSII IN TRANSILVANIA!

Excursii de o zi în cele mai frumoase cetati, case autentice si locuri pitoresti!

REZERVA ACUM!

+40.745.51.30.92
+40.749.68.07.70

contact@
turistintransilvania.com

Stațiunea balneo-climaterică de la Felix

romania Baile_Felix

Cea mai mare stațiune balneo-climaterică din România, Băile Felix sunt arhicunoscute datorită funcționării permanente pe teritoriul României – nici nu e de mirare, dat fiind faptul că apele termale pot ajunge și la 49 de grade Celsius. Mulți dintre noi se întreabă cum de acest loc a devenit atât de faimos, oare ce se poate afla în adâncul apelor, alături de apariția propritetăților curative de care se bucură din ce în ce mai multă lume, de zeci de ani.

Alături de cele 7,000 de locuri de cazare, stațiunea balneo-climaterică de la Felix oferă numeroase rafale de vânt și ploi, lucruri ce nu reprezintă cât de puțin o amenințare pentru acest beneficiu adus de natură. De altfel, nu puțini sunt cei care se bucură de efectele terapeutice în timpul unei ruperi de nori – nimic nu poate strica imaginea de nedescris a acestui loc sacru.

Dacă te întrebi cam de ce ar trebui să suferi să poți beneficia de remediile scoase la iveală de Băile Felix, cu siguranță vei fi uimit de varietate. Însă, promite-mi un lucru: dacă ai vreun simptom al vreunei boli viitor a fi enumerate, nu mai aștepta, ci bucură-te de magia stațiunii balneo-climaterice de la Felix – boli reumatice inflamatorii, afecțiuni reumatice, boli metabolice, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic, ale aparatului locomotor și chiar doar în scop profilactic. Procedura este extrem de simplă, întrucât poți alege de la balneoterapie, hidroterapie, masoterapie, la băi și chiar împachetări cu nămol. Însă, asta nu e tot! Datorită conținutului de radon din apele termale, impactul este cu atât mai mare cu cât se pot realiza curi interne în vederea remedierii afecțiunilor digestive, hepatice sau renale.

Dar să lăsăm efectele curative interne de-o parte și să ne axăm pe tratamentul vizual – acela de a te delecta cu frumusețea naturii, atinsă de om dar nicidecum distrusă. Astfel, dacă apa nu este cel mai bun prieten al tău sau dorești o relaxare afară din tratament, te poți bucura de sala de gimnastică medicală, un moment de relaxare în diferitele piscine acoperite sau în aer liber, sau chiar de minunatele împachetări cu nămol și parafină de care vorbeam puțin mai devreme.

Asociate, toate acestea vor face din sejurul tău un moment la care să revii, cel puțin cu mintea, mereu. Cine spune că țara noastră nu este o destinație bestială pentru vara asta? Îți spun eu, de norocul ăsta mai dai doar la băile termale din Viena sau Germania, singurele țări cu care încape comparația!

Galerie Foto

Știri din Transilvania