Drumul bisericilor fortificate
biserica-valea-viilor
Cetatea-Biertan
cetatea-Medias
img_3698
Mosna_Fortified_Church_-_side_view
Nemsa_Biserica_evanghelica
Spa in Transilvania
3924315
cazareh2
Piscina interioara - Centru SPA - Hotel Belvedere Sovata
Pe urmele lui Dracula
 • DSC01930
  962497267_56fe35fd51
 • Bran
  castelul_bran
 • Dracula_for_Sale_-_Sighisoara_-_Romania
  iphone_photo_525_1
 • sighisoara-dracula
  Romanian Town Celebrates Dracula History
Transilvania culturala
Sibiu_capitala_culturala_europeana_in_2007_008
Sibiu_capitala_culturala_europeana_in_2007_009
SIBIU
sibiu
Excursii la castel
0946a2c4e386f81b2dfd63ea392173c4
castel-Bethlen
Vezi toate tururile

EXCURSII IN TRANSILVANIA!

Excursii de o zi în cele mai frumoase cetati, case autentice si locuri pitoresti!

REZERVA ACUM!

+40.745.51.30.92
+40.749.68.07.70

contact@
turistintransilvania.com

Pivniţa Bunicii- Savoarea Transilvaniei

pivnita bunicii saschiz

Frumosul peisaj denotă remarcabila supravieţuire a Europei Medievale- un mozaic de păduri antice, pajişti şi păşuni bogate în flori sălbatice şi sate străvechi cu biserici săseşti fortificate. Metodele agriculturii tradiţionale sunt in echilibru cu natura şi flora sălbatică.

In Saschiz, cei de la Pivnita Bunicii ne povestesc despre produsele lor:

Gemurile noastre sunt excelente pe pâine sau cu clătite dar le puteţi folosi şi ca topping la desert, spre exemplu cu îngheţată sau iaurt.Unele dintre ele sunt de asemenea foarte bune folosite ca sos în combinaţie cu mâncăruri pe bază de carne sau alături de brânză. Sucurile noastre pot fi diluate in apă dar sunt delicioase in combinaţie cu vinuri albe spumoase sau vodca.

Mierea noastră este colectată din pajiştile şi păşunile bogate în flori sălbatice şi simbolizează biodiversitatea acestei zone remarcabile.Cumpărăm mierea de la un singur apicultor, cel mai bun din zonă, care apoi este îmbuteliată în unitatea noastră din Saschiz.

Ingredientele locale sunt combinate cu reţete tradiţionale,loturi mici şi gătirea lentă pentru a garanta că produsele noastre sunt pline de savoare la fel cum le făcea bunica. Fructe sălbatice de pădure: mure, coarne, zmeură. Fructe sălbatice de pajişte:afine, corcoduşe roşii şi galbene,soc,măceşe, cătină,căpşuni. Fructe din livadă: mere, pere, prune, gutui, vişine, nuci. Fructe din grădină: caise, coacăze negre, piersici, zmeură, rabarbăr,. Pentru a le păstra pe timpul iernii, ea le-ar fi depozitat în pivniţa ei răcoroasă, de aici Pivniţa Bunicii.Punctul nostru de lucru este localizat în sediul modern din Saschiz, Judeţul Mureş, unde priceperea tradiţională se combină cu regulile de păstrare a controlului calităţii şi tehnici moderne de producţie pentru a asigura un produs consecvent ce satisface toate standardele de igienă alimentară şi mâncare sănătoasă.Saschiz este UNESCO World Heritage site.

www.FoodDevCo.com

www.PivnitaBunicii.ro

Transylvania Food Company Srl este deţinută de Food Development Company Ltd

Galerie Foto

Știri din Transilvania