Drumul bisericilor fortificate
biserica-valea-viilor
Cetatea-Biertan
cetatea-Medias
img_3698
Mosna_Fortified_Church_-_side_view
Nemsa_Biserica_evanghelica
Spa in Transilvania
3924315
cazareh2
Piscina interioara - Centru SPA - Hotel Belvedere Sovata
Pe urmele lui Dracula
 • DSC01930
  962497267_56fe35fd51
 • Bran
  castelul_bran
 • Dracula_for_Sale_-_Sighisoara_-_Romania
  iphone_photo_525_1
 • sighisoara-dracula
  Romanian Town Celebrates Dracula History
Transilvania culturala
Sibiu_capitala_culturala_europeana_in_2007_008
Sibiu_capitala_culturala_europeana_in_2007_009
SIBIU
sibiu
Excursii la castel
0946a2c4e386f81b2dfd63ea392173c4
castel-Bethlen
Vezi toate tururile

EXCURSII IN TRANSILVANIA!

Excursii de o zi în cele mai frumoase cetati, case autentice si locuri pitoresti!

REZERVA ACUM!

+40.745.51.30.92
+40.749.68.07.70

contact@
turistintransilvania.com

Băile Figa

baile-figa

Cu puțin timp în urmă a fost demarat un proiect în vederea realizării unui complex balnear comparabil cu cel expus la Techirgiol. Prevăzând proprietățile excepționale deținute de totalitatea resurselor naturale din zonă, s-a dorit alimentarea acestor avantaje în condiții optime. Astfel, în zilele noastre, orice turist sau vizitator se poate bucura de puțină liniște și sănătate în orașul de vacanță Băile Figa.

Atât nămolul cât și apa termală au un impact extrem de benefic pentru corpul uman și pentru sănătate. Complexul Băile Figa poate fi găsit la doar 25 de kilometri de Bistrița, iar dacă preferi varianta vestică, vei avea de parcurs doar 90 de kilometri de la Cluj-Napoca.

Dar să lăsăm localizarea geografică în spate și să ne concentrăm pe ceea ce ne poate oferi o perioadă de relaxare la Băile Figa. Amintim aici jacuzzi, piscina cu nămol și cea cu apă dulce, cea cu apă sărată și multe alte activități distractive pentru copilași. Însă nu trebuie să ne crezi pe noi – cifrele vorbesc de la sine. Dacă în anul 2014 s-au înregistrat 170.000 de turiști, 2015 a cunoscut un val de 200.000 ce s-au delectat în bătaia soarelui, de dimineață până seara, în acest mirific loc.

Pe de altă parte, aceste beneficii nu reprezintă tot ceea ce cuprinde Băile Figa. Paradoxal, se are în vedere extinderea sa, cuprinzând în viitoarele perioade și un centru medical cu SPA-uri dispuse pe mai multe nivele, saline și alte zone de tratament care ar putea să aducă remedii și beneficii tuturor persoanelor în nevoie. Mai mult decât atât, intrarea la Băile Figa este extrem de accesibilă pentru toate categoriile de persoane. Iar copilașii se vor bucura enorm să se disteze în Aqua Land, fiind incorporat în întregul complex.

În prețul pe care îl vei avea de plătit pentru a putea beneficia de remediile aduse de Băile Figa se încadrează și priveliștea pitorească – dealurile prevăzute cu numeroase păduri te vor face să te simți în inima naturii, reusind, de altfel, să fii în asentimentul sănătății exterioare pe care băile termale și nămolul terapeutic o prezintă. Dacă ești în căutarea unei zone perfecte în care să te poți relaxa, acum știi – turist intern sau venit din exterior, orice fel de persoană este mai mult ca binevenită în acest mirific loc.

Odată ajuns aici, nu vei dori să-l părăsești prea curând, ci să te întorci cât mai repede cu putință. Proprietăție apelor naturale sunt fenomenale, dar testează-le singur!

Galerie Foto

Știri din Transilvania